Telekung Smocking Annum Collection untuk keperluan Haji & Umrah | Telekung Smocking Jahitan Tangan

 
galeri annum collection

 

Video Pengenalan Annum Collection

 

Telekung Annum Collection hanya diperbuat dari Kain Kapas bermutu Tinggi.
Kain Kapas Telekung

 

Bilangan pengunjung:

 

Memahami Konsep Pemasaran Annum Collection

Setakat ini, cara telekung Annum dipasarkan adalah di kursus Haji & Umrah sahaja.

Kebanyakan para pelanggan Annum Collection (AC) adalah terdiri dari pelanggan sedia ada (existing customer) yang sentiasa datang semula untuk mendapatkan telekung dari AC saban tahun.

Satu pemasaran yang sangat berkesan buat AC adalah word of mouth marketing (pemasaran mulut ke mulut pelanggan yang berpuas hati). Kebanyakan pelanggan AC yang berpuas hati dengan telekung AC akan bercerita dan memperkenalkan kepada sahabat handai dan ahli keluarga. Malahan, cerita kepuasan memakai telekung AC mula dikongsi semasa mula-mula berada di tanah suci lagi – dengan muslimat yang berada dalam satu jemaah ketika ke sana.

Buat masa ini, AC tidak melantik mana-mana agen untuk urusan jualan produk kami.  Kami lebih selesa menjual produk kami sendiri untuk lebih mudah memantau kualiti dan lebih mudah untuk mengesan sekiranya berlaku kes produk tiruan. Oleh itu, pelanggan AC tidak perlu berasa gusar kerana mereka yakin bahawa mereka mendapat produk yang original.

Pemilik AC, Pn Hjh Faridah Hanum sentiasa berpegang kepada ‘Work hard quitely, let success make noise’.

 

Sebahagian produk yang disusun di rumah yang menjadi butik AC. Walaupun tidak mempunyai kedai dan hanya beroperasi dari rumah, butik ini tetap dikunjungi oleh pelbagai golongan termasuk isteri para VVIP & VIP dari seluruh negara.

 

___

 

Copyright Reserved

Malaysia Web Design