Telekung Smocking Annum Collection untuk keperluan Haji & Umrah | Telekung Smocking Jahitan Tangan

 
galeri annum collection

 

Video Pengenalan Annum Collection

 

Telekung Annum Collection hanya diperbuat dari Kain Kapas bermutu Tinggi.
Kain Kapas Telekung

 

Bilangan pengunjung:

 

Trivia Annum Collection

A. Mengapa pelanggan memilih telekung Annum Collection?

  1. Bahagian muka di jahit tangan yang terlekap dengan baik dan tidak longgar kerana tiada ‘getah’ digunakan di bahagian muka.
  2. Tidak perlu menggunakan anak tudung di dalam. Jika pelanggan tidak biasa dengan telekung tanpa anak tudung, mereka boleh memakai anak tudung dari kain kapas (cotton) sahaja.
  3. Annum Collection hanya menawarkan produk dari kain yang berkualiti tinggi. Kain yang ditawarkan juga mempunyai pelbagai corak yang unik dan menarik, tambahan pula dipadankan dengan renda yang panjang (lebar) dan menarik.
  4. Pelanggan yang membuat belian melebihi RM1500 akan diberikan freegift berupa telekung atau pun jubah.

B. Pelanggan tetap boleh mendapatkan Telekung Annum Collection untuk persiapan terawih pada setiap awal tahun.

 

C. Purata pelanggan membeli 8 – 13 helai telekung termasuk dari jenis mini, ziarah & telekung solat biasa yang berbagai corak menarik untuk ke tanah suci setiap tahun. Ini adalah kerana para pelanggan Annum Collection terdiri dari mereka yang telah mengenali kualiti dan telah merasai kepuasan memakai telekung kami, bak kata pepatah, ‘hanya jauhari mengenal manikam’.


D. Untuk Summer Collection 2016, telekung-telekung baru dikeluarkan pada awal tahun lagi.

 

E. Untuk menambahkan keberkatan dalam perniagaan, kami di Annum Collection memastikan yang kami bebas dari pinjaman bank. Annum Collection mnggunakan modal yang dikeluarkan sendiri hasil pelaburan hartanah ketika berkerjaya sebelum memulakan perniagaan.

 

___

 

Copyright Reserved

Malaysia Web Design